Προφίλ

profile picture

Βαρακλιώτη Λίνα

Η Λίνα Βαρακλιώτη ζει και εργάζεται στο Βόλο. Είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές και εξειδίκευση στη Διατροφική και Ψυχολογική Αντιμετώπιση των Διατροφικών Διαταραχών και της Παχυσαρκίας (Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity, NCFED).

Έχει διδάξει Διαιτολογία στο Δ.Ι.Ε.Κ. Βόλου, είναι σύμβουλος σε θέματα διατροφής στο The Cactus Yoga Studio και επιστημονικός συνεργάτης της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου & Θεσσαλίας.

Η αγάπη της για την εκπαίδευση την οδήγησε στην ολοκλήρωση του προγράμματος της ΑΣΠΑΙΤΕ για την πιστοποίηση Παιδαγωγικής & Διδακτικής Επάρκειας. Επίσης είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ.

Έχει συμμετάσχει σε ραδιοφωνικές εκπομπές, αρθογραφεί σε sites και έχει πραγματοποιήσει ομιλίες και workshops σε συνεργασία με διάφορους φορείς όπως η Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) Β΄ της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Νοσοκομείο Παίδων) στα πλαίσια του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων», τo πρόγραμμα Pint Of Science κ. ά. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με το χορό, τη γιόγκα και τη φωτογραφία.
profile picture

Ο ΧΩΡΟΣ